1. Home
 2. Postes vacants

Technisch commercieel medewerker

Lieu Overpelt
Régime À temps plein
Salaire brut négociable
Date de publication 2023-10-16
Introduction

 

Vacature: Technisch Commercieel Medewerker

Ben jij een commercieel talent met een waterige passie voor techniek? Duik in de wereld van pompen, beregening, en drukleidingen met ons!

Wie is onze klant?

 

Onze klant droomt van een wereld waar water en techniek hand in hand gaan, en heeft jou nodig om deze droom waar te maken. Het is geen gewone technische groothandel - ze zijn een stel enthousiastelingen die pompen, accessoires en beregenings- en drukleidingsystemen met liefde omarmen. Hun klanten zijn geen gewone klanten, maar professionals. Dankzij hun superslimme voorraadbeheerder kunnen we klanten direct voorzien van wat ze nodig hebben. Samen met het team van 25 vreemde vogels, variërend van waterrakkers tot techneuten, hebben ze meer dan 30 jaar ervaring.

Description d'emploi

Wat verwachten wij van jou?

Als Technisch Commercieel Medewerker ben jij het zonnetje in huis. Je staat klanten met een glimlach te woord, beantwoordt hun vragen en helpt hen de juiste producten te kiezen. Klantenservice is voor jou niet alleen een baan, het is een levenswijze.

Samen met de accountmanager vorm je het ultieme klantenduo. Je kent onze producten beter dan je eigen tanden, en je kunt klanten adviseren met een enthousiasme waar de energiecentrale jaloers op is. Verder ben jij de meester van efficiëntie als het aankomt op orders en offertes.

Votre profil

Wat vragen wij?

 • Een gezonde dosis technische nieuwsgierigheid, bij voorkeur in watertechniek of cv en sanitair. Een passie voor techniek is een pre!
 • Commerciële skills waar zelfs de grootste haai jaloers op is.
 • Flexibiliteit en stressbestendigheid - we gooien soms je reddingsboei uit, maar we weten dat jij kunt zwemmen.
 • Enkele jaren ervaring in een commerciële functie binnen een technische omgeving - hoe meer ervaring, hoe beter je kunt surfen op de golven van technisch succes.
 • Servicegerichtheid, een proactieve instelling en het vermogen om te praten als een ware watervogel.
 • Je hoeft geen talenwonder te zijn, maar een telefoonstem die de oceanen kan laten zingen is welkom.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om te floreren in een commerciële vijver.
 • Een hands-on mentaliteit en een goede beheersing van de Nederlandse taal.
Compétences
Néerlandais
Notre offre

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een gezellig team van 25 collega's die net zo gek zijn op water en techniek als jij.
 • Onderdeel worden van de Water Is Life Group, een collectie van 12 bedrijven die als een eend in het water samenwerken.
 • Een job die zo uitdagend is dat je 's nachts droomt over waterpompen. En ja, we betalen je daarvoor.
 • Een salaris dat in de pas loopt met de markt, en we gooien er nog een paar extra voordelen bovenop, omdat we weten dat jij dat verdient.

Als jij deze persoon bent, dan willen we jou met open armen in onze zee van mogelijkheden verwelkomen. Solliciteer vandaag nog en duik met ons in deze avontuurlijke carrière, waar we het verschil maken met water en techniek, en waar geen enkele werkdag ooit saai is.

Procédure de candidature

Karen-Celis-SDWorxProfessionals
Plus d'informations sur ce poste vacant ? J'aimerais vous en dire plus.

Je suis Karen Celis. Vous pouvez toujours me contacter par téléphone +321 114 02 80, ou par courriel karen.celis@sdworx.com.