1. Home
 2. Postes vacants

Technisch aankoper

Lieu Dilsen-Stokkem
Régime À temps plein
Salaire brut négociable
Date de publication 2023-10-16
Introduction

Vacature: Junior Aankoper met Technische Toets

Locatie: Onze Magische Techniekfabriek

Ben jij de technische tovenaar die we zoeken? Heb je net je technisch diploma behaald of bezit je een technische achtergrond waar zelfs de slimste robots jaloers op zouden zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Over Ons

Wij zijn op zoek naar een Junior Aankoper met een passie voor techniek. Bij ons kom je terecht in een magische, geautomatiseerde, en innovatieve productieomgeving waar jouw ideeën met open armen worden ontvangen. Onze organisatie groeit gestaag, en de werksfeer is zo fijn dat zelfs onze machines glimlachen.

Description d'emploi

Jouw Betoverende Takenpakket

Als Junior Aankoper met technische flair, ben jij verantwoordelijk voor:

 • Het ondersteunen van het aankoopproces en het beheer van technische artikelen op voorraad.
 • Het magische onderhoud van ons technisch magazijn 'stock,' zowel fysiek als digitaal, inclusief het toepassen van labeling-spells en het bewaren van orde & netheid-charmes.
 • Het beheer van de voorraaddata (aantallen, verbruik, localisatie, minimum voorraden) en het bijdragen aan de optimalisatie van het stockbeheer programma.
 • Het onderhouden van contact met onze magische leveranciers van stockartikelen en het zorgen voor een accuraat voorraadbeheer van onderdelen.
 • Het uitvoeren van nauwkeurige inventarisaties van machines en onderdelen, en ervoor zorgen dat onze voorraadinformatie altijd toegankelijk is.
 • Het opdoen van kennis over prijzen voor technische onderdelen, het oproepen van verschillende offertes en het doen van voorstellen tot aankoop met de hulp van onze ervaren engineers.
 • Het plaatsen van aankooporders om een minimum voorraad te garanderen, onder supervisie van de engineer.
 • Het onderhouden van contact met machine- en onderdelenleveranciers om openstaande orders te volgen en af te ronden.
 • In een latere fase, word je ingeschakeld om magische handleidingen en documentatie van geïnstalleerde machines en systemen bij te houden. Je stelt bedienings-, veiligheids- en onderhoudsinstructies op voor alle machines, en je zorgt dat alles vlekkeloos verloopt.

Je zult jouw magische krachten gebruiken om te rapporteren aan de engineer en samen het technische koninkrijk versterken.

Votre profil

---

Compétences
Néerlandais
Notre offre

Wat Wij Aanbieden

 • Een inspirerende bedrijfscultuur waarin je deel uitmaakt van een geautomatiseerde en innovatieve productieomgeving waar jouw ideeën worden gewaardeerd.
 • Een afwisselende job vol magische uitdagingen en kansen. Geen dag zal hetzelfde zijn, want onze technische toverspreuken zijn altijd in ontwikkeling.
 • Groeimogelijkheden die jouw professionele groei ondersteunen. Toegang tot trainingen, workshops, en mentorprogramma's, en de kans om binnen ons technisch departement op verschillende manieren uit te breiden, afhankelijk van jouw interesse en behoeften.
 • Flexibele werkuren die zorgen voor een magische balans tussen werk en privé.
 • Een competitief salarispakket dat jouw talenten en toverkrachten waardeert.

En als extra bonus, krijg je er ook nog leuke collega's bij - zij zijn altijd in voor een beetje magie!

Procédure de candidature

Karen-Celis-SDWorxProfessionals
Plus d'informations sur ce poste vacant ? J'aimerais vous en dire plus.

Je suis Karen Celis. Vous pouvez toujours me contacter par téléphone +321 114 02 80, ou par courriel karen.celis@sdworx.com.