1. Home
  2. Postes vacants

Vacature: Administratief Logistiek Medewerker

Lieu Turnhout
Régime À temps plein
Salaire brut négociable
Date de publication 2023-11-13
Introduction

Voor onze klant gespecialiseerd in de diagnostische wereld zijn we op zoek naar een allrounder Administratief logistiek medewerker. Ben jij klaar om je talenten in te zetten voor een vlotte levering van goederen en om ons verkoop- en boekhoudteam te ondersteunen? Heb jij een natuurlijke warmte die jij naar de klanten kan uitstralen bij onthaal of via telefonisch contact?

 

Description d'emploi

 

Als ons administratief talent dat we zoeken ben jij verantwoordelijk voor het plannen van leveringen bij de klanten en zorg je ervoor dat alle documenten, orders en leverbonnen soepel verlopen.

Daarnaast is het jouw taak om de communicatie met de klanten, zowel nationaal als internationaal, warm en vriendelijk te laten verlopen.

 

Als administratief talent ben jij verantwoordelijk voor het verwerken van alle in- en uitgaande orders en leveringen. Je werkt nauw samen met andere afdelingen om de klantentevredenheid naar ongekende hoogten te tillen. Je bent een waardevol lid van ons administratieteam en krijgt regelmatig de kans om trainingen te volgen om je supertalenten verder te ontwikkelen. Deze trainingen kunnen zowel intern, online als op locatie plaatsvinden. Feedback ontvangen en verwerken behoort ook tot een van jou taken, van niet te onderschatte waarde. Je rapporteert deze informatie aan ons sales- en ontwikkelingsteam, zodat we de maximale klanttevredenheid kunnen bereiken. Daarnaast ben je persoonlijk verantwoordelijk om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Met jouw hulp kunnen we ons marktaandeel vergroten en het salesteam ondersteunen bij het behalen van successen.

Jij bent iemand die graag meedenkt, initiatief neemt en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Kortom, jij bent de heldhaftige duizendpoot die we zoeken!

 

Votre profil

 

  • Heb je een Bachelor in Logistiek Management of Handel op zak? Of heb je relevante ervaring op gedaan? Ben je flexibel, autonoom, communicatief en heb je een sterk doorzettingsvermogen? Geweldig! Daarnaast is kennis van Office 365 een must, en spreek je vloeiend Nederlands, Engels en Frans. Met kennis van SAP ben je helemaal onverslaanbaar!

 

Compétences
AnglaisFrançaisNéerlandaisAssertivitéCréativitéEntraînementConnaissances - Excel Connaissances - PowerPoint Connaissance - Word Orienté solutions Résistance au stress
Notre offre

 

  • Bij onze klant vind je een open en inspirerende omgeving waar creativiteit en nieuwe ideeën worden aangemoedigd. Vanuit hun bruisende hoofdkantoor in Turnhout werk je samen met een team van gemotiveerde professionals en bouw je contacten op in heel Europa. En het beste van alles is dat je vanuit jouw functie een bijdrage kunt leveren aan onze menselijke en sociale missie. We waarderen jouw supertalenten en bieden je een competitief verloningspakket aan dat past bij de verantwoordelijkheden die je draagt. Dus, trek je dappere schoenen aan en solliciteer vandaag nog!

 

Avantages
Chèques-repas meal_voucher
Jours de RTT work_time_reduction_holiday

Procédure de candidature

Karen-Celis-SDWorxProfessionals
Plus d'informations sur ce poste vacant ? J'aimerais vous en dire plus.

Je suis Karen Celis. Vous pouvez toujours me contacter par téléphone +321 114 02 80, ou par courriel karen.celis@sdworx.com.