1. Home
  2. Postes vacants

Inside sales

Lieu Grobbendonk
Régime À temps plein
Salaire brut négociable
Date de publication 2023-11-21
Introduction

Ons internationaal familiebedrijf bruist van energie en heeft een groene ziel. We zijn gespecialiseerd in organische meststoffen, bodemverbeteraars, biostimulanten en biologische gewasbeschermingsmiddelen. Daarnaast hebben we een scala aan producten voor de professionele land- en tuinbouw en de enthousiaste hobbytuinier. We hebben onze handen in de aarde van onderzoek, productie en marketing.

Met trots zijn we de marktleider in organische meststoffen in België en hebben we internationale wortels in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en de Verenigde Staten. We zijn wereldwijd aanwezig met onze groene producten.

Description d'emploi

Jouw Groene Avontuur: Als Sales Assistant is geen dag hetzelfde. Je bent de spin in het web voor onze vertegenwoordigers en klanten, en je ondersteunt de salesactiviteiten in België. Wat staat er op jouw groene to-do lijst?

Je bent een vaste gast bij sales meetings. Jaarlijks schuif je aan bij grote klanten. Je bereidt je voor op het nieuwe seizoen (groene vingers zijn optioneel). Telefonisch sta je klaar voor particuliere en professionele klanten. Je verspreidt onze uitgewerkte promoties als een ware groenfluisteraar. Cijfers draaien en communiceren naar de groene gemeenschap. Je tovert cijfermatige rapportages tevoorschijn voor onze vertegenwoordigers. Offertes maken met een focus die groener is dan een weide in de lente. Algemene ondersteuning voor het salesteam.

Je wordt onderdeel van een team van 4 binnendienstcollega's en 11 vertegenwoordigers. Daarbij werk je nauw samen met de collega's van customer service. Je rapporteert aan de Sales Director BeLux en opereert vanuit ons groene hoofdkwartier.

Votre profil

Jouw Groene Duimprint: Heb jij de ervaring als Sales Assistant die we zoeken? Ben je een cijferkoning(in) met Excel en andere MS Office tools? Praat je vlotjes Nederlands en Frans en heb je een goede dosis Engelse taalvaardigheid? Ben je flexibel, communicatief sterk, en houd je van diversiteit in je takenpakket? Heb je een groene inborst die opbloeit bij interne en externe contacten? Dan ben jij de bloem in onze tuin!

Compétences
FrançaisNéerlandaisAnglaisOrienté résultat Résistance au stressEngagement
Notre offre

Onze Groene Belofte: Als Sales Assistant kom je terecht in een internationaal bedrijf met een familiaire sfeer. Bij ons draait het om enthousiasme, ondernemerschap, open communicatie en loyaliteit. Je krijgt een veelzijdige job waar geen dag hetzelfde is. In ons sales team heerst een fijne, losse sfeer. Er wordt hard gewerkt, maar we maken ook tijd voor een groen praatje en plezier op de werkvloer.

We beloven je een helder opleidingstraject, een aantrekkelijk salaris en een tuin vol extralegale voordelen!

Ben je klaar om je carrière groen te kleuren?

Samen laten we de wereld groener bloeien, één plant per keer.

Avantages
Chèques-repas meal_voucher
Indemnité kilométrique mileage_allowance
Éco-chèques eco_voucher
Assurance collective group_insurance
Assurance hospitalisation health_insurance
Jours de RTT work_time_reduction_holiday

Procédure de candidature

Karen-Celis-SDWorxProfessionals
Plus d'informations sur ce poste vacant ? J'aimerais vous en dire plus.

Je suis Karen Celis. Vous pouvez toujours me contacter par téléphone +321 114 02 80, ou par courriel karen.celis@sdworx.com.