1. Home
  2. Postes vacants

Customer Support Medewerker

Lieu Herentals
Régime À temps plein
Salaire brut négociable
Date de publication 2023-11-21
Introduction

Voor onze klant in Herentals zoeken we een enthousiaste customer support medewerker die klaar staat om het verschil te maken. In deze veelzijdige functie heb je een belangrijke rol in het ondersteunen van onze gewaardeerde klanten.

Description d'emploi

Als customer support medewerker kun je het volgende verwachten:

·        Je bent de schakel tussen onze klanten en interne teams, waarbij je inkomende telefoontjes vakkundig doorverbindt naar de juiste persoon.
·        Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten, waarbij je hen op professionele wijze helpt met vragen over hun orders en leveringen.
·        Je zorgt voor een nauwkeurige administratieve opvolging en afhandeling van orders en leveringen, waarbij je ervoor zorgt dat alles correct wordt verwerkt.
·        Het beheren en invoeren van klantenorders behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden, waarbij je ervoor zorgt dat alles soepel verloopt.
·        Daarnaast verzorg je de planning voor leveringen, zodat alles op tijd en efficiënt wordt georganiseerd.
·        Je bent ook het vriendelijke gezicht dat bezoekers verwelkomt en hen begeleidt bij het juist inschrijven in het bezoekersregister.
·        Tot slot neem je de verantwoordelijkheid voor het verdelen van de post, zodat alle interne teams de benodigde documenten op tijd ontvangen.

Als customer support medewerker speel je een essentiële rol in het leveren van uitstekende service aan onze klanten. Met jouw professionele en vriendelijke aanpak draag je bij aan een positieve klantervaring en een soepele werking van onze interne processen.

Votre profil

Ben jij iemand die energie krijgt van klantencontact? Iemand zeer communicatief in het Nederlands en Frans, betrouwbaar, kwaliteitsgericht en goed kan werken in team? Zijn daarnaast klantgerichtheid, nauwkeurigheid, probleemoplossend denken en plannen jouw kerneigenschappen?

Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Hierdoor heb je een streepje voor:

  • Eerste ervaring in customer service
  • Kennis incoterms en douaneformaliteiten
  • Kennis MS Office, Mixit, Trace-It en algemene computer affiniteit
Compétences
NéerlandaisFrançais
Notre offre

Je komt terecht in een dynamisch team, startend op interim maar met kans op een vast contract, aangevuld met maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering.

Avantages
Chèques-repas meal_voucher
Assurance hospitalisation health_insurance

Procédure de candidature

Karen-Celis-SDWorxProfessionals
Plus d'informations sur ce poste vacant ? J'aimerais vous en dire plus.

Je suis Karen Celis. Vous pouvez toujours me contacter par téléphone +321 114 02 80, ou par courriel karen.celis@sdworx.com.