1. Home
 2. Postes vacants

Medical / Ticketing Back Office Medewerker

Lieu Brussel
Régime À temps plein
Salaire brut négociable
Date de publication 2024-01-23
Introduction

Onze Klant is een belangrijke speler in de wereld van de voortdurend evoluerende mobiliteit en dit zowel vandaag als morgen, in België of ver erbuiten. We informeren onze klanten en staan hen bij tijdens al hun verplaatsingen – ongeacht het vervoersmiddel – zodat hun mobiliteit een efficiënte maar vooral aangename ervaring is.

We ontwikkelen toekomstgerichte multimodale bijstands-, service- & mobiliteitsoplossingen, steeds gericht op het menselijke aspect en innovatief karakter.

Description d'emploi

Het Assistance Center voor bijstandsverlening in het binnen- en buitenland is 7/7 dagen en 24/24 uur bereikbaar. De bijstandsverleners lossen van hieruit de problemen op waarmee onze klanten op onze wegen of in het buitenland geconfronteerd worden (medische bijstand). Geen enkele werkdag is identiek en we beloven je een afwisselende job in een enthousiast en dynamisch team.

Als "dossierbeheerder - bijstandsverlener" bij Medical/ Ticketing Back Office ondersteun je onze klanten die geconfronteerd worden met verwondingen, hospitalisatie of ziekte in het buitenland. Je krijgt een intensieve opleiding die je in staat stelt om:

 • Eerstelijnscontact te verzekeren met klanten die een medische bijstand nodig hebben;
 • Het bijstandsdossier op te volgen in samenspraak met de aanwezige arts;
 • Nuttige informatie te vergaren bij de klant, bij ziekenhuizen of bij derde partijen om zo het dossier te vervolledigen;
 • Medische repatriëringen te organiseren in samenwerking met jouw collega’s.
 • Vlucht, hotel, taxi, enz reserveren
Votre profil

Wij zijn op zoek naar meerdere talentvolle collega’s die:

 • Zich kunnen terugvinden in onze waarden: Menselijk, Betrouwbaar, Positief en Innovatief en daar ook daadwerkelijk naar leven;
 • Zich uitstekend in het Nederlands & Frans kunnen uitdrukken en over een goede kennis van het Engels beschikken. Kennis van bijkomende talen is een pluspunt;
 • Relevante ervaring hebben in functies waar klantencontact centraal staat: customer service, klantendienst, contact center…;
 • Hulpvaardig ingesteld zijn en de nodige empathie aan de dag leggen;
 • Efficiënt kunnen omgaan met piekmomenten en deze situaties op een stressbestendige manier weten aan te pakken;
 • Oplossingsgericht denken en een geruststellend gevoel aan de klanten kunnen bezorgen;
 • Over sterke communicatievaardigheden beschikken en kunnen omgaan met frequente – soms ook moeilijke – telefonische contacten met diverse partijen (klant, externe partners,…);
 • Zich goed voelen in een multiculturele en meertalige omgeving;
 • Bereid zijn om in een variabel uurrooster te werken van maandag tot zondag tussen 7u30 en 23u;
 • FSMA certificatie wordt beschouwd als een pluspunt.
Compétences
AnglaisNéerlandaisFrançais
Notre offre

Onze klant biedt jou een boeiende functie aan met ruimte voor initiatief in een informele werksfeer. Je kan rekenen op een interimperiod van 6 maanden (verlenging en omzetting mogelijk naar onbepaalde duur mits positieve evaluatie), een aantrekkelijk salaris aangevuld met diverse extralegale voordelen (maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, premies, terugbetaling openbaar vervoer, homeworking,...).

Je zal voor een succesvolle marktleider werken, die de nodige opleidingen en doorgroeimogelijkheden voorziet dankzij regelmatige coaching op de werkvloer.

We zijn tenslotte centraal gelegen in Brussel en vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (op wandelafstand van het metrostation Rogier - Yzer en het treinstation Brussel Noord)

Avantages
Chèques-repas meal_voucher
Indemnité kilométrique mileage_allowance
Éco-chèques eco_voucher
Assurance collective group_insurance
Assurance hospitalisation health_insurance
Ordinateur portable laptop
Formation on-the-job training
Opportunités de carrière career_opportunites
Jours de RTT work_time_reduction_holiday
Télétravail possible remote_working_possible

Procédure de candidature

Plus d'informations sur ce poste vacant ? J'aimerais vous en dire plus.

Je suis Karima Cherfaoui. Vous pouvez toujours me contacter par téléphone +322 801 10 08, ou par courriel karima.cherfaoui@sdworx.com.