1. Home
 2. Postes vacants

klantgerichte medewerker

Lieu Gent
Régime À temps plein
Salaire brut négociable
Date de publication 2024-02-01
Introduction

Voor het Professionals team in Gent is SD Worx op zoek naar een nieuwe collega, die bij voorkeur ervaring heeft in een customer service rol, en de switch wil maken naar een HR rol.

Description d'emploi

Voor het Professionals team in Gent is SD Worx op zoek naar een nieuwe collega, die bij voorkeur ervaring heeft in een customer service rol, en de switch wil maken naar een HR rol.

Wij, een team met heel wat HR ervaring op de teller, zijn op zoek naar een nieuwe collega. We kijken bij voorkeur uit naar iemand die klantgericht in het leven staat en reeds werkervaring kan voorleggen in een rol op : customer service, commerciële binnendienst of aanverwante.

Waarom? Jij bent de schakel tussen onze klanten én de potentiële kandidaten (bachelors-masters) die op zoek zijn naar een nieuwe professionele uitdaging. 

Jij neemt de tijd en ruimte om naar beide partijen te luisteren, door te vragen tot je voldoende inzicht hebt én de ideale match kan maken.

Jij hebt dan ook dagelijks veel wisselende contacten: deze zijn in de meeste gevallen 'live' of telefonisch. Mail dient enkel te bevestiging van gemaakte afspraken.

De klant ziet jou als de expert in een bepaald focusdomein  (wordt aangeleerd) en die naam ben jij binnenkort meer dan waard!Votre profil

Wie is voor ons de ideale HR adviseur?

 • Je hebt minimum een bachelor en hebt (een eerste) werkervaring in een klantgerichte setting: customer service, commerciële binnendienst,... 
 • Je hebt interesse in HR en dan voornamelijk in rekrutering van bedienden en wil wat graag ' the extra mile' gaan voor jouw klanten
 • Je krijgt handvaten aangeleerd zodat je op termijn de sparringpartner wordt van zowel de klanten als kandidaten en op hun HR vragen kan antwoorden
 • Jouw vrienden omschrijven jou als sterk communicatief
 • Je bent een echte teamplayer en past in het plaatje : verantwoordelijkheidsgevoel - gedrevenheid - one for all - grote mate van autonomie

Als je jezelf herkent in deze omschrijving, dan gaan wij graag met jou in gesprek. Bezorg ons jouw gegevens : wij gaan er uiterst discreet mee om.
Compétences
NéerlandaisEntraînementOrientation clientOrienté solutions Orienté résultat EngagementRésistance au stress
Notre offre

Wat mag je verwachten in ruil voor jouw enthousiasme, professionalisme én gedrevenheid?

 • een fijn team waarbij de neuzen in dezelfde richting staan
 • een organisatie die staat voor kwaliteit en dat ook wil terug vinden in zijn medewerkers
 • een fijne moderne kantooromgeving in het centrum van Gent
 • een mooi & volledig loonpakket, inclusief een mooie waaier aan extralegale voordelen (wagen, tankkaart, groeps- en hospitalisatieverzekering, onkostenvergoeding, maaltijd- en ecochecheques,...)
 • homework voorzien na jouw opleidingsperiode
 • naast 20 vakantiedagen heb je ook 12 adv dagen, allemaal vrij te kiezen in overleg met je team


Avantages
Chèques-repas meal_voucher
Éco-chèques eco_voucher
Assurance collective group_insurance
Assurance hospitalisation health_insurance
Portable mobile_phone
Ordinateur portable laptop
Formation on-the-job training
Opportunités de carrière career_opportunites
Jours de RTT work_time_reduction_holiday
Télétravail possible remote_working_possible
Carte essence refuel

Procédure de candidature

Professionals - Katrien Neerinckx
Plus d'informations sur ce poste vacant ? J'aimerais vous en dire plus.

Je suis Katrien Neerinckx. Vous pouvez toujours me contacter par téléphone +329 296 62 37, ou par courriel katrien.neerinckx@sdworx.com.