1. Home
  2. Expertisecentrum
  3. Carrière management

"Om mijn carrière te lanceren vond ik het belangrijk om de verschillende opties te zien die mijn sector te bieden had."

Project Sourcing pour lancer ma carrière

Aan het begin van een carrière gaat een wereld vol mogelijkheden open en moeten beslissende keuzes worden gemaakt. Moet je beginnen bij een startende of een gevestigde groep? Een gespecialiseerde functie of generalist blijven? Om erachter te komen wat echt bij jou past, kiezen steeds meer "juniors", zoals Kelly en Jeroen, projectconsultants bij SD Worx, ervoor om projectconsultant te worden: een soort vast contract waarmee ze een maximum aan ervaring kunnen testen.  

Waardevolle ervaring opdoen

Er is geen betere manier om je carrière te beginnen en je CV op te bouwen. Je hebt de mogelijkheid om verschillende ervaringen op te doen. Zo kun je in korte tijd nieuwe vaardigheden ontwikkelen en jouw expertise aanscherpen op een gebied dat je interesseert. 

Jeroen en Kelly

"Ik zocht een baan waarin ik kon groeien. Het bleek dat mijn liefde voor HR me leidde naar een baan als HR-consultant. Maar in welke sector, op welk HR-gebied, ...? Als projectadviseur kan ik al deze opties testen.

Jeroen Schryvers, Project Consultant sinds 2021. 

 

"Tijdens mijn zoektocht naar een baan had ik al snel door dat ik als projectadviseur wilde werken, omdat je verschillende bedrijven kunt testen en veel relevante werkervaring kunt opdoen." 

Kelly Bogaerts, Project Consultant sinds 2021. 

Ontwikkel snel je professionele netwerk

Het opbouwen van een professioneel netwerk is essentieel aan het begin van een carrière. Zo kun je je voorbereiden op de toekomst. Je kunt op verschillende niveaus ervaringen en ideeën uitwisselen om elkaar te blijven inspireren. 

Kelly

"Ook de relaties die je als projectadviseur kunt opbouwen zijn een groot goed! Je leert allerlei mensen en sectoren kennen, terwijl je een vast contract hebt." 

Kelly Bogaerts, Project Consultant sinds 2021. 

Persoonlijke ontwikkeling

Behalve dat je snel nieuwe vaardigheden opdoet, leer je jezelf beter kennen door de verschillende ervaringen. Al doende kom je erachter wat voor werk het beste bij je past.  

jeroen

"Toen ik sprak met het Projectsourcing team van SD Worx Professionals merkte ik al snel de warmte en flexibiliteit van het bedrijf. Als consultant krijg je bij SD Worx Professionals de kans om je op je eigen tempo te ontwikkelen, met aandacht voor je interesses en rekening houdend met je ambities. Voor mij is dit de grootste troef! "

Jeroen Schryvers, Project Consultant sinds 2021.

Kortom, als projectadviseur kun je echt verschillende opties uitproberen met de zekerheid van een vast contract. Het geeft je de tijd om je voor- en afkeuren te ontdekken: een geweldige manier om je carrière een kickstart te geven.   

Wil je ontdekken wat jou tot bloei brengt?

Neem contact op met ons Project Sourcing team!