1. Home
Professionals - werkgevers - onderneming - organisatie - interim - projectsourcing

We matchen je graag met het juiste talent

Bij SD Worx Professionals helpen we bedrijven met het vinden van talent in een arbeidsmarkt die altijd maar krapper en complexer wordt. We doen dit via een persoonlijke en deskundige aanpak en door vacatures steeds als onderdeel van loopbanen te bekijken. Onze consultants zijn gespecialiseerd in hun vakgebied, waardoor ze perfect kunnen inschatten hoe ze professionals en bedrijven het best kunnen begeleiden en samenbrengen.

Neem contact op
Professionals - werkgevers - onderneming - organisatie - interim - projectsourcing
SD Worx Professionals - werkgevers - onze belofte
ONZE BELOFTE

Wat SD Worx Professionals anders maakt

Het is nog nooit zo moeilijk geweest om talent te vinden en aan te trekken. Naast een structureel onevenwicht tussen vraag en aanbod is er ook een mismatch in competenties. Kandidaten hebben dus veel keuze en stellen meer eisen.

Bij SD Worx Professionals zijn we er van overtuigd dat veel profielen nog steeds moeite hebben om hun eigen potentieel te zien. Vaak zien ze niet de mogelijkheden van een vacature voor hun loopbaan, ze kennen zichzelf onvoldoende of komen in contact met rekruteerders die hun taal niet spreken.

Met onze expertise en persoonlijke aanpak geloven we dat onze consultants mensen het potentieel van hun loopbaan kunnen tonen. Zo passen we jouw vacatures in de loopbaan van onze kandidaten en vergroten we de aantrekkelijkheid van jouw bedrijf in hun ogen.

Onze diensten

Waarom kiezen voor SD Worx Professionals?

 

1. Gespecialiseerde consultants

Wij brengen je in contact met een SD Worx-consultant die beschikt over de kennis en expertise binnen het specifieke vakgebied. Gecombineerd met jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling, zijn onze consultants volwaardige gesprekspartners. Door hun kennis en focus maken zij de vertaalslag van jouw wervingsvraagstuk naar de juiste invulling.

 

2. Screening en selectie op maat

Wij begrijpen de eisen en de complexiteit van je behoeften. Daarom passen wij onze diensten aan jouw verwachtingen aan door je een dienst op maat aan te bieden.

 

3. Data

Een gedetailleerd functie- en competentieprofiel vormt het startpunt. Op basis van deze criteria vergelijken we het volledige verloningspakket met vergelijkbare bedrijven binnen je sector. Dit met marktinformatie uit de grootste salarisdatabank van het land. Indien er grote afwijkingen zijn tussen jouw aanbod en dat van andere bedrijven die op zoek zijn naar gelijkaardige profielen, bespreken we dit transparant met jou.

 

4. Deel van SD Worx

Als onderdeel van SD Worx, de Europese marktleider in HR-services, kijken we bij SD Worx Professionals verder dan je rekruteringsvraagstuk. Zo ondersteunen we bedrijven in de volledige werknemers levenscyclus en zorgen we er voor dat ze talent verder kunnen begeleiden en ontwikkelen.

Neem contact op
ONZE DIENSTEN

Op maat volgens de noden van jouw organisatie

Werving & Selectie

Zoek je een vaste nieuwe werknemer? Wij nemen het volledige werving- en selectieproces uit je handen en gaan voor jou op zoek naar de professional met het geschikte profiel en de juiste competenties.

Project Sourcing

Op zoek naar expertise voor een project of om je groei te ondersteunen? Via een professional met een contract voor bepaalde tijd ben je verzekerd van flexibiliteit, kwaliteit en continuïteit.

Interim

Gebruik een interim contract met zicht op een vaste betrekking als kweekvijver van professionals voor je organisatie.

Onze expertisedomeinen

Ontdek het aanbod van SD Worx Professionals

Bij SD Worx Professionals willen we een volwaardige gesprekpartner zijn voor onze klanten. Daarom kiezen we ervoor enkel actief te zijn in volgende specifieke domeinen:
ONZE PROJECT CONSULTANTS

Haal tijdelijke expertise binnen via project sourcing

Heb je nood aan expertise voor een tijdelijke vervanging of binnen een project om je groei te versnellen? Via project sourcing maken we de match met het juiste talent in onze database. Onze Project Consultants zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben ervaring in diverse functies en sectoren.

Neem contact op