1. Home
SD Worx Professionals - over SD Worx

Over SD Worx Professionals

SD Worx Professionals is een tak van SD Worx, gespecialiseerd in het rekruteren en ter beschikking stellen van deskundige profielen in gespecialiseerde domeinen. 

Bij SD Worx Professionals positioneren we jobs binnen loopbanen. Zo vinden we de beste match tussen de behoeften van professionals die vorm willen geven aan hun loopbaan en bedrijven die op zoek zijn naar moeilijk te vinden expertprofielen.

SD Worx Professionals - over SD Worx
Onze missie

Binnen SD Worx zien we HR als een bron van waarde voor bedrijven en voor mensen.

 

Voor bedrijven

We geloven dat mensen aan de basis liggen van het succes van een bedrijf. Daarom willen we bij SD Worx Professionals bedrijven ondersteunen bij het vinden van de juiste expertprofielen. We doen dit door te investeren in onze eigen expertise zodat onze gespecialiseerde consultants het wervingsvraagstuk de juiste invulling kunnen geven. Via een screening en doorgedreven selectie op maat zorgen we voor de perfecte match tussen het bedrijf en de professional.
 

Voor mensen

We geloven in duurzame loopbanen voor ieder individu zodat ze kunnen schitteren, op het werk en in het leven. Daarom denken we bij SD Worx Professionals niet in jobs maar in loopbanen. Een loopbaan die aansluit bij je leven en rekening houdt met je persoonlijke doelstellingen, eentje die zorg draagt voor je mentale en fysieke welzijn en werk-privé in balans houdt. For life. For work.

SD-Worx-Professionals
Onze waarden

Hoe realiseren we onze missie

We streven naar vooruitgang. Geen status quo bij ons. Zo werken we aan succesvolle en duurzame loopbanen voor onze professionals en inspireren we bedrijven over hun HR beleid. We gaan met je op weg en gaan mee op zoek naar hoe we nog meer voor je kunnen betekenen.

We werken toe naar persoonlijk voordeel. Met ieder gesprek of contact willen we iets toevoegen aan onze relatie. We stoppen niet bij wat voor de hand ligt, we doen er alles aan om je de best mogelijke oplossing te kunnen bieden.

We doen het samen. We bouwen aan een persoonlijke band met klanten en professionals. We tonen elke dag dat we interesse hebben in jou als persoon en dat je altijd bij ons terecht kan, wat je vraag of uitdaging ook is.

Onze expertisedomeinen

Ontdek waarin we ons specialiseren

Met SD Worx Professionals willen we de taal spreken van bedrijven en kandidaten. Daarom specialiseren we ons met onze consultants in volgende sectoren.
Over SD Worx

SD Worx Professionals is onderdeel van SD Worx

SD Worx levert oplossingen gedurende de hele levenscyclus van werknemers. Van het uitbetalen van de lonen tot het aantrekken, belonen en ontwikkelen van talent dat je bedrijf succesvol maakt. We dragen bij tot betere prestaties van kleine én grote organisaties. Via innovatieve technologie, uitgebreide expertise, relevante inzichten uit data en via outsourcing ondersteunen we je van a tot z. Meer nog: jij en je medewerkers boeken zo betere resultaten. For life. For work.

Meer dan 76.000 kleine en grote organisaties in heel Europa vertrouwen op ons en onze meer dan 75 jaar ervaring. Wij bieden onze oplossingen in 150 landen aan, berekenen de lonen van ongeveer 5 miljoen werknemers en behoren hierbij wereldwijd tot de top 5.

De meer dan 5.300 werknemers van SD Worx zijn actief in 18 landen: België (hoofdkantoor), Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. In 2020 realiseerde SD Worx een geconsolideerde omzet van meer dan 825 miljoen euro.

Ontdek SD Worx